Als we zeggen dat we als vaders zelf even blij zijn wanneer zoonlief een Lego-set krijgt als de jongste zelf, zullen héél wat van jullie misschien herkennend knikken. Maar er is natuurlijk altijd de vraag die niemand stelt. Wat als auto’s echt van lego gemaakt zijn? 

We kennen ze wel allemaal, de levensgrote lego modellen uit lego gemaakt. Indrukwekken maar geen spec voor onze bek. De Lego Technic Porsche GT3 RS is dan meteen the next best thing. Voor een prijskaartje van om en bij de 300 Euro ook niet meteen een koopje maar nu al een van de meest legendarische legosets op de markt. Maar om terug te komen op die vraag die niemand stelt. Hoe presteert zo’n wagen in een crashtest. Je kent ze wel de Euro NCAP tests. De Duitse automobielorganisatie ADAC zocht het uit en deed een grondige crashtest… met een legomodel.

Over de veiligheid van de “inzittenden” laten we jullie zelf oordelen.

 

lego-porsche-911-gt3-rs-crash-test

 

Over de auteur

Hoofdredacteur/Bezieler

Hoofdredacteur, Ondernemer, Fotograaf, Vader, Algemeen enthousiast, Zelfverklaarde Gitaarheld, Viking, Dromer... Als het wielen heeft, rij ik ermee!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.