De vlag is gevallen. 24 uur lang spanning en gebeef is achter de rug. De BMW M6 GT3 van het Rowe team met o.a. Maxime Martin aan boord trok aan het langste eind. Het was een geweldige race, we kijken we er met plezier nog eens op terug.

De echte maniakken kunnen natuurlijk altijd de volledige 24 uur in uitgesteld relays bekijken, maar wij hebben een leven, dus de ideale video die je van de 24h van Spa kan bekijken is natuurlijk de 60 minuten durende samenvatting. Eerlijkgezegd, 50 minuten is eigenlijk véél te kort om de race samen te vatten, maar je komt er al een aardig eind mee.

 

Ook aanwezig op de Ardeense etmaalrace was, onze held en tegenwoordig Top Gear ster, Chris Harris. Hij bestuurt dit jaar een Bentley Continental GT3 van de Team Parker Racing equipe. Waar er Harris is, is er ook vaak een cameraman en maakte hij en zijn kompanen dit prachtige insider stuk over de mooiste GT-wedstrijd ter wereld.

https://www.youtube.com/watch?v=lkp5rnGt0Bw

Nog niet genoeg? Wel natuurlijk was onze grote baas en fotograaf Frederik aanwezig die 24 uur lang alles op de gevoelige plaat vastlegde. Na dagen en nachten van beeldverwerking zijn dit onze beelden van de 24 uur van Spa. Véél kijkplezier.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.