Racen op circuit is voor vele een uitdaging maar racen op de Green Hell of de Nordschleife is nog een veel grotere! Velen van ons zullen hier zelf nooit toe komen. Een simulator is misschien nog de beste manier om toch een fractie van de ervaring op te doen.

Nu hebben het VLN Kampioenschap, Een racediscipline die enkel en alleen rond de Nurburgring Nordschleife draait, en iRacing, de standaard op vlak van race simuatie, de koppen bij elkaar gestoken en een officieel virtueel kampioenschap. Deze biedt “gamers” de mogelijkheid om zelf hun eigen VLN races mee te maken. Bijna zoals the real thing.

Er is keuze uit 3 verschillende klassen en de races duren respectievelijk 4 tot 6u.

Alle races starten om 14:00 GMT

  • Mei 15
  • Juni 26
  • Juli 17
  • Augustus 21
  • September 4* (6-hours)
  • September 25
  • Oktober 9
  • Oktober 23

Elke race gaat live uitgezonden worden op iRacing.com/live of www.vln.de.

Meer info kan u terugvinden op www.iracing.com!

 

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.