Om de zomer goed in te zetten lanceert BMW vandaag een hele reeks nieuwe motoren waaronder de M140i en M240i. Dat beloofd!

Een hele boterham kregen we vandaag op ons bord geworpen. BMW voert een een fikse upgrade door aan zijn motoren. Zo worden de 235i en de 135i opgemieterd met 14 pk en worden zo ook nog eens een stuk efficiënter. Deze zomer kan je dus een M240i bestellen. Deze zal op vlak van vermogen en prestaties no op het niveau komen van de immer gegeerde 1-reeks M Coupé.

Daarnaast krijgen de 120i en 220i ook nieuwe viercilinder motor die ook een tikje meer power in huis hebben en wee wat zuiniger zijn. Allemaal in de naam van de perfecte balans tussen rijplezier en benzine verbruik.

In het 7-reeks gamma wordt nu ook het langverwachte plug-in hybride systeem geïntroduceerd en krijgt hij ook meteen de strafste diesel met zich mee. Welkom 750d xdrive. Deze motor is een volledig andere motor dan deze die we eerder zagen in de M50D edities van BMW’s en heeft niet drie maar liefst vier turbo’s!

Daarnaast zijn er in de andere reeksen ook nog heel wat updates in de BMW connectie drive afdeling en tal van nieuwe opties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.