Intussen is de FIA WEC 6 uur van Spa thriller een beetje verteerd maar we sluiten ons verslag graag af met Mr Webber himself.

Wij spendeerden het hele weekend, uiteraard, aan de zijlijn van de wedstrijd maar Mark Webber neemt je graag mee op een rondje van Spa Francorchamps in zijn Porsche 919 LMP1 racemonster. Watch and learn from the master. Hij legt uit hoe hij de elektrische boost gebruikt om andere wagens voorbij te steken, toont je de ideale lijn en geeft je een geweldig inzicht hoe het eraan toe gaat achter het stuur van een LMP1.

 

Over de auteur

Hoofdredacteur/Bezieler

Hoofdredacteur, Ondernemer, Fotograaf, Vader, Algemeen enthousiast, Zelfverklaarde Gitaarheld, Viking, Dromer... Als het wielen heeft, rij ik ermee!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.