McLaren zet het jaar alvast met een heuse uppercut in. Na een spectaculaire pole positie te halen verzilverde het Australische Tekno Team deze in de McLaren 650S GT3 bestuurd door fabrieks ace’s Van Gisbergen, Parente en Webb. Al was het niet zonder slag of stoot. 

Een 12 uurs race aan de leiding was het zeker niet voor de McLaren boys. De hele race was een heuse strijd tussen wagens. De verdedigende Nissan GT-R, De Bentley GT3 en de Audi R8 LMS met onze eigen Laurens Vantoor achter het stuur die op zijn zachtst gezet met het mes tussen de tanden op zoek was naar goud.

Na een bikkelharde strijd en zelfs een Pit Lane penalty keerde de McLaren terug naar het bovenste schavotje. Gevolgd door de Nissan en de Bentley boys die het podium vervolledigde. Net naast het podium vond je een opnieuw gefrustreerde Vantoor gevolgd door, verrassend, de bijna als oldtimer klasseerbare Mercedes SLS AMG GT3 van oa. legende en GT Endurance meubilair Bernd Schneider.

Geniet mee van de laatste 15 minuten van de wedstrijd

 

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.