De naam was al bekend maar nu krijgen we hem ook voor het eerst te zien: De Maserati Levante. In Modena mikte men al bij de lancering van de Ghibli op een fikse stijging van hun marktaandeel en wanneer je daar het Oosten en de States wil bij betrekken kan je haart niet zonder SUV (Zoals ze ook bij Bentley begrepen hebben)

De Ghibli gaf eerder al de eerste shock aks eerste Maserati Diesel. De Levante doet er dan ook eens schepje boven op als eerste Maserati SUV. De nieuwe Italiaanse SUV is duidelijk een Maserati product zo kunnen we zeken niet naast de typische grill en kenmerkende details kijken.  Technisch zal de Levante redelijk wat gemeen hebben met de Ghibli en zouden we ook dezelfde motorisaties terugzien.

De jongste Maserati beweert zowel sportieve als excellente off-road capaciteiten neer te zetten en wil dus de concurrentie aangaan met Porsche Macan, Cayenne, Q5/7 en natuurlijk ook de BMW X-Reek. Wij zijn alvast benieuwd.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.