Het gebeurt niet vaak dat we een Kampioen mogen rondrijden. Maar wanneer onze eigen Gregory Eyckmans kampioen BMW Clubsport Trophy werd, verandert natuurlijk alles. Wij konden er niet beter op vinden dan hem naar het te rijden achterin de nieuwe BMW 730d. U kijkt mee?

Om zijn trofee in ontvangst te nemen moesten we in hartje Brussel zijn. Meer bepaald in de BMW brandstore. Kostuum aangemeten en met chauffeurspet aan zetten we koers vanuit Heusden Zolder  naar onze hoofdstad. Een bestuurder heeft de 7-reeks eigenlijk niet nodig want met alle rij assistentie geactiveerd bestuurt de 730d zich min of mee zelf. Ondergetekende zat eigenlijk voor de vorm op de linkse voorzetel. De grootste uitdaging bleek de meer dan vijf meter lange Ziebener in minuscule ondergrondse parking van de brandstore binnen te krijgen maar dankzij de sensoren en 360 view functie is hij er zonder kleurscheuren binnen en buiten geraakt.

Wij waren danig onder de indruk van de 730d en een uitgebreid verslag volgt zéér snel.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.