Lamborghini CEO Stephan Winkelmann zou na meer dan tien jaar dienst aan het hoofd van Automobili Lamborghini Sant’agatha Bolognese inruilen voor Ingolstadt. Voormalig Ferrari F1-bons Stefano Domenicali zou het roer overnemen.

untitled-1-2

Stephan Winkelman is één van de spilfiguren in de transformatie van Lamborghini en was bij het merk betrokken sinds de overname door Volkswagen in 1998. Volgens het Italiaanse Gazetto Dello Sport zou Winkelmann het Italiaanse merk verlaten om voor Audi Quattro GmBH aan de slag te gaan.

Op zijn plek komt niemand minder dan voormalig Ferrari F1 chef Stefano Domenicali. De Italiaan was F1-bons tussen 2007 en 2014 alvorens hij hardhandig aan de kant werd gezet. In November 2014 ging hij aan de slag bij Audi.

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.