Ken Block is heer en meester van de YouTube driftvideo. Maar ondanks het feit dat de Hoonigan onlangs nog uitpakte met een nieuwe driftmachine blijven we nog even op onze Gymkhana honger zitten. Monster zorgt voor vers bloed met nog twee andere rubbervreters onder hun vleugels. 

Het Amerikaanse merk Monster Energy tekende onlangs Japanse drifter Daigo Saito en had dringend nood aan een nieuwe drift viral om dat extra in de verf te zetten. Moeilijk was dat niet daar die laatst genoemde het drift kampioenschap aangaat in een gloednieuwe Lamborghini Murcielago die er geschift uitziet in Liberty Walk/Monster afwerking, om nog maar te zwijgen van het geluid die de V12 achterin produceert.

Als tegenpartij had Monster er niet beter op gevonden om Monster-veteraan en Mustang-ace Vaughn Gittin Jr. naar Japan te verschepen om Daigo in zijn Ford Mustang 2016 RTR van gezelschap te voorzien. Het resultaat mag op zijn zacht gezegd episch genoemd worden.

Ken Block zal met zijn volgende Gymkhana flink uit de hoek mogen komen om dit te overtreffen!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.