Wat doet een Mercedes-Benz programmeur wanneer er tijdens de kerstperiode geen werk is? Juist ja, een configurator bouwen om je eigen Mercedes-Benz kerst slee in elkaar te flansen. Meer bepaald de Mercedes-Benz Santa Class…

Dat Duitsers toch een gevoel voor humor bezitten bewijst Mercedes maar al te graag door het lanceren van een heuse Mercedes-Benz Kerst slee configurator. Net zoals bij een gewone configurator kan je kiezen uit verschillende types, aandrijvingen en opties. Zoals een G-klasse Kerst slee met AMG pakket of Hybride aandrijving.

Ben jij iemand die naar een half leeg kantoor kijkt en alleen maar out-of-office berichten krijgt. Test dan zelf de configurator uit.

Screenshot 2015-12-24 10.27.29

Screenshot 2015-12-24 10.27.18

 

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.