Alessandro Zandardi is niet alleen een Italiaanse F1, CART en WTCC legende maar heeft ook zeven gouden medailles in het handfietsen. Zelfs een gruwelijk ongeluk in het Amerikaanse CART kampioenschap, waarbij de Italiaan Beide onderbenen verloor, kon hem niet tegenhouden.

Deze zomer stond hij misschien wel voor de grootste uitdaging van zijn carrière! Een 24 uur durende uithoudingsrace in het BMW fabrieksteam op een Z4 GT3 met al collega’s niemand minder dan DTM-ace’s Bruno Spengler en Timo Glock. De wedstrijd? De 24 uur van Spa-Francorchamps!

BMW Motorsport volgde Zanardi een jaar lang terwijl hij de wedstrijd voorbereidde! Een prachtige docu die elke motorsport liefhebber moet gezien hebben!

Over de auteur

Hoofdredacteur/Bezieler

Hoofdredacteur, Ondernemer, Fotograaf, Vader, Algemeen enthousiast, Zelfverklaarde Gitaarheld, Viking, Dromer... Als het wielen heeft, rij ik ermee!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.