Magnus Walker, Porsche Guru en Wereldberoemde Urban outlaw had gisteren een mindere dag. Tijdens enkele demo’s voor de opening van een Porsche dealer in het Amerikaans Minneapolis verloor Walker de controle en raakte een een trailer. Magnus is zelf ok maar de legendarische #277 Porsche 911 heeft een flinke deuk gekregen.

Het ging allemaal mis toen magnus een nood manoeuvre moest maken om een andere oldtimer te ontwijken. De #277 brak uit en spinde tegen een trailer. Gelukkig kon Walker ongedeeld uit de wagen stappen en ruilde later die dag zijn geliefde oldtimer even in voor de al ven spectaculaire 991 GT3 RS

Oops! @magnuswalker you ok? #seattlespeedometer #customspeedometer #speedometer @autocraftmedia #magnuswalker

A photo posted by Seattle Speedometer (@seattlespeedometer) on

Over de auteur

Hoofdredacteur/Bezieler

Hoofdredacteur, Ondernemer, Fotograaf, Vader, Algemeen enthousiast, Zelfverklaarde Gitaarheld, Viking, Dromer... Als het wielen heeft, rij ik ermee!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.