Onder het motto beter laat dan nooit doken we in ons archief en botste we tegen de beelden van de Goodwood Revival aan. Zij die nog nooit van de Goodwood Revival hebben gehoord, keren beter even terug van Mars.

De Goodwood Revival is het naast Festival of Speed het geestenskind van de “Duke of Richmond”, Lord March die afstamt van een adelijke familie die al sinds de 16e eeuw in het Goodwood house zetelt. De Revival is een vierdaags festival dat de glorieperiode (tussen 1948 en 1966) van het Goodwood race-circuit opnieuw leven inblaast. Tijdens het festival wordt je ondergedompeld in de 50’ies en 60’ies levensstijl. Iedereen kleedt zich naar deze periode, er worden retro-winkels en showrooms opgebouwd en er is zelfs een heropleving van de befaamde Earls Court motorshow. En dit allemaal terwijl er Spitfires overvliegen en Ferrari 250 GTO’s het tegen Lightweight Jaguar E-Types het op het legendarische circuit tegen elkaar opnemen.

De rest moet je zelf bekijken.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.