Hiep hiep hoera Maserati! Dat het er nog vele mogen worden en “zo ne goeie hebben wij nog nooit gehad” Op één december 1914 besloten Alfieri, Ettore en Ernesto Maserati hun werkplaats te openen. De start van een boeiend verhaal. 

Hoewel Maserati nu wel in Modena gevestigd is, staat het merk sterker verbonden met Bologna. De kleuren van de Maserati badge zijn de kleuren van het schild van Bologna en ook de “tridente” is er onlosmakelijk mee verbonden. 100 jaar later is Maserati er nog steeds en staat het sterker dan ooit, iets wat niet altijd gezegd kon worden.  Hoe dat verhaal verder loopt, leest u de hele maand in Volante. Deze maand staat volop in teken van Maserati. We brengen u het verhaal van historische wagens, legendarische racers, prachtige tentoonstellingen en rijden met onze favoriete Maserati’s

Een extra reden om te vieren is deze nieuwe Quattroporte S Q4. Niet zo maar een Quattroporte maar de 50.000ste Maserati die van de band rolde in de Gruglisasco-fabriek in Turijn. Schol!

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.